Konu
:
Pastırma Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pastırma Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pastırma Kebabı Tarifi
Pastırma kebabı tarifi
4 kişilik
Malzemeler:
Pastırma (150 gram)
Mantar (250 gram, haşlanmış)
Sivribiber (4 adet)
Domates (4 adet)
Kaşar (50 gram, rendelenmiş
Hazırlanısı
Önceden ince dilimlediğiniz 150 gram pastırmayı ince şeritler halinde doğrayın
250 gram haşlanmış mantarı çok ince bir şekilde doğrayın
4 adet sivribiberi ince ince doğrayın
Bir tavaya margarin koyun ve eritin
Eriyen mar-garinin üzerine pastırmaları atın ve kavurun, içerisine ince ince kestiğiniz biberleri koyun ve yaklaşık i dakika kadar kavurun
Üzerine dilimlediğiniz mantarları atıp 4-5 dakika daha kavurun ve bu sürenin sonunda tavanın altını kapatın
Ayrı bir yerde domatesin üzerinden kalınca bir parça kapak çıkarıp, domatesin içini dolduracak şekilde oyun
Bu işlemi 4 domates için de uygulayın
Domatesleri bir borcama yerleştirin
Domateslerin içerisine önceden pişirmiş olduğunuz pastırmayı sıkı bir şekilde yerleştirin
Üzerlerine rendelediğiniz kaşarı serpin
Borcamı önceden 180 derecede ısıttığınız fırına verin
Pişen yemeğinizi fırından çıkarın ve sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul