Yalnız Mesajı Göster

Piliç Dolması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Dolması Tarifi



Piliç Dolması Tarifi

MALZEMELER
3 tavuk göğsü eti
50 gr kültür mantarı
1 sarı biber
1 kırmızı biber
1 sivri biber
1 soğan
1 çay kaşığı kekik
5-6 taze soğan
Zeytinyağı
Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Biberlerle, soğan ve mantarları küp şeklinde doğrayın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın Hazırladı*ğınız harcı tavuk göğsü etinin içine doldurun Tavada hafifçe kızartıp fırın tepsisine yerleştirin Temizlediğiniz taze soğanların yeşil kısımlarını ince doğrayarak tavukların üst kısımlarına serpin 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla