Konu
:
Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi
1 adet kuzu kol
25 adet arpacık soğan
12 diş sarımsak
1,5 su bardağı su
3 çorba kaşığı margarin
Tuz
Kuzu etini, yumurta büyüklüğünde parçalara ayıralım
Margarini eritip, etleri ilave edelim
Etler suyunu salıp da çekinceye kadar, kısık ateşte kavuralım
Etler suyunu çekince, 1-2 dakika daha kavurup yeterince su ilave ettikten sonra, pişirelim
Soğanları ve sarımsakları da katıp, pişmelerini bekleyelim
Yeterince tuzunu ekleyip ocaktan indirdikten sonra, sıcak sıcak servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul