Yalnız Mesajı Göster

Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Kuzu Buğulama Tarifi



1 adet kuzu kol

25 adet arpacık soğan

12 diş sarımsak

1,5 su bardağı su

3 çorba kaşığı margarin

Tuz

Kuzu etini, yumurta büyüklüğünde parçalara ayıralım

Margarini eritip, etleri ilave edelim

Etler suyunu salıp da çekinceye kadar, kısık ateşte kavuralım

Etler suyunu çekince, 1-2 dakika daha kavurup yeterince su ilave ettikten sonra, pişirelim

Soğanları ve sarımsakları da katıp, pişmelerini bekleyelim

Yeterince tuzunu ekleyip ocaktan indirdikten sonra, sıcak sıcak servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla