Konu
:
Mantarlı Piliç Madalyon Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Piliç Madalyon Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Piliç Madalyon Tarifi
MantarLı PiLiç MadaLyon Tarifi
Malzemeler:
400 gr
piliç
göğsü
100 gr
salam
500 gr
mantar
100 gr
kaşar
100 gr
kornişon turşu
2 yemek kaşığı
yoğurt
2 yemek kaşığı salça
Ayçiçek yağı
Yapılışı:
Tavuk göğsünün ince bir şekilde dövdükten sonra
salam
mantar
kaşar kornişon turşu ince ince doğranır
Tavuk göğsünü tezgaha alıp üzerine fırça ile biraz yağ tuz kara
biber
sürüp doğramış olduğu
muz
malzemelerden bir miktar içine konur
Tavuk göğsünün kenar kısımlarını içe doğru kapatarak rulo şeklinde sarılır
Yarım bardak çay bardağı sıvıyağ ile karıştırılır
Rulo
tavuk
ların üzerine bolca sürülür
Fırında suyunu çekene kadar pişirilir
Daha sonra
domates
li ve meyaneli sos yaparak fırından çıkan
tavuk
ların üzerine dökülür
15 dk
kadar daha fırında tekrar pişirilerek sıcak olarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul