Konu
:
Koyun Budu Rosto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Koyun Budu Rosto Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Koyun Budu Rosto Tarifi
Koyun Budu Rosto Tarifi
Malzemeler:
Yarım
koyun
budu
2 kaşık margarin
1 kaşık salça
1 çay kaşığı kekik
Tuz
Yapılışı:
But etini alabilecek büyüklükte bir tencerede yağ eritilir
İyi kızara-bilmesi için etin üzerini kaplayan ince zarı çıkarılmadan etin iki tarafı iyice tuzlanarak ovulur ve yağda kızartılır
Yarım fincan su ile sulandırılmış salça ile kekik ilave edilir
Ardında 3-4 bardak sıcak su ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılır
Orta ateşte iki saat kadar pişirilir
Et piştikten sonra servis tabağına alınarak dilimlenir ve tencerenin dibinde kalan salçalı yağı üzerinde gezdirilerek dökülür
Etin yanına haşlanmış
havuç
,
bezelye
ve kızarmış
patates
koyularak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul