Yalnız Mesajı Göster

Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi Tarifi



Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi Yapılışı Mazemeleri

Malzemeler

4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)

Köri

Tuz

120 gr Un

2 Adet Yumurta

120 gr Hindistan Cevizi

Kızartmak İçin Yağ

Süslemek İçin Limon Dilimleri

Yemeğin Tarifi

Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye kesin

Parçaları köri ile oyun, tuzlayın İlk önce ona, sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın

Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla