Konu
:
Tavşan Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Kebabı Tarifi
Malzemeler
1adet tavşan
3adet soğan
2adet havuç
5diş sarımsak
1adet kereviz
1kg sirke(ya da şarap)
5kaşık un
2bardak zeytinyağı
maydanoz
tuz
Yemek Tarifi
Tavşan etini temizleyin ve parçalara ayırın, sebzeleri doğrayın sarımsağı kıyın hepsini geniş bir kap içine alın; üzerine arzuya göre şarap ya da sirke dökün ½ gün bekletin
Pişireceğiniz vakit eti ve sebzeleri ayrı kaplara çıkarın
Tavşan etini unlayarak bol kızgın yağda kızartın başka bir tencereye alın
Kalan yağında sebzeleri de kavurup şarap ya da sirkeden 5 bardak dökün, kaynayınca bu karışımı tavşanın üzerine gezdirin
Kısık ateşte pişirmeye devam edin
Etler iyice yumuşayınca altını kapatın dinlendirin kıyılmış maydanoz veya garnitiür ile servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul