Konu
:
Tavuk Buğlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Buğlaması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Buğlaması Tarifi
Tavuk Buğlaması Tarifi
1 adet tavuk
1 su bardağı rendelenmiş domates
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı un
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı su
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
2 çay kaşığı tuz
Öncelikle tavuk parçalanır ve bir
fırın
kabına yerleştirilir
Bir kaba diğer malzemeler konur bir güzel karıştırılır
Tavuğun üzerine dökülür ve ağzı aliminyum folyoyla sıkıca kapatılır
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yaklaşık 50 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul