Konu
:
Kuzu Karski Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Karski Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Karski Tarifi
Kuzu Karski Tarifi
4 kuzu karski dilimi (her biri 200'er gr'lık)
2 kuzu böbreği (temizlenip ortalarından ikiye bölünmüş)
1/4 su bardağı rafine yağ
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik (istenirse)
Önce ızgaranızı kızdırınız
Kuzu karski dilimlerinin her iki yanlarını 5'er dakika, arasıra bir fırçayla rafine yağdan üstlerine süzerek, ızgara ediniz
Böbrekleri de 4'er dakika aynı biçimde ızgara ettikten sonra, böbrek ve karski dilimlerini ısıtılmış bir servis tabağına alıp, tuz ve biberini serperek servis ediniz
Not: Kuzu karski, kuzunun böbrek yatağının böbreğe yakın tarafından çıkarılarak hazırlanan bir ızgaradır
Yanında ızgara domates ve yeşil biberle servis edilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul