Konu
:
Türlü Güveç Tarifi (Etli)
Yalnız Mesajı Göster
Türlü Güveç Tarifi (Etli)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Türlü Güveç Tarifi (Etli)
250 gr kuşbaşı et
2 adet orta boy patlıcan
1 adet orta boy kabak
2 adet orta boy patates
1 avuç bamya
1 avuç fasulye
3 adet domates
1 adet kuru soğan
2 adet sivribiber
4-5 diş sarımsak
1,5 çorba kaşığı margarin
Tuz
Sebzeleri özelliklerine göre ayıklayıp yıkayalım ve kuşbaşı şeklinde doğrayalım
Bir tencereye, margarin koyup eritelim
Üzerine ince kıydığımız kuru soğanları ilave edip, pembeleştirelim
Soğanlar pembeleşince, etleri katıp biraz daha kavuralım
Bütün sebzeleri tencereye ilave edip iyice karıştırdıktan sonra, yeterince suyunu ve baharatını katarak büyük bir güvece dolduralım
Güvecin ağzını yağlı kağıt ile kapadıktan sonra, önceden ısıttığımız fırında pişirelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul