Konu
:
Tavuklu Bezelye Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Bezelye Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Bezelye Tarifi
1/2 kg ayıklanmış bezelye
3 adet patates
1 adet havuç
1 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
2 diş sarmısak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı salça
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
3 bardak sıcak su
Soğanı ve sarımsağı soyun ve ince ince kıyın
Zeytinyağını tencereye koyup soğanları kavurmaya başlayın
Soğanlar tam pembeleşmeden önce kıymayı ekleyin ve güzelce kavurun
Tuzunu da ilave edin
Soyulmuş ve küp küp kesilmiş patatesi, havucu, sarımsakları tencereye ekleyin
Tavuğu suda haşlayın ve irice dograyın
Tencereye ekleyin
2-3 bardak su ile inceltilmiş salça ve kırmızı tozbiber ilave ederek önce 10 dakika yüksek ateşte, kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra da kısık ateşte 20-25 dakika pişirin
Pişirirken bir kere yemeği karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul