Konu
:
Tavuklu Bezelye Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Bezelye Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Bezelye Tarifi
1,5 kg taze bezelye
400 gr but kısmından tavuk kuşbaşı
2 adet kuru soğan
2 adet domates
1 demet dereotu
1/2 paket (125 gr) margarin
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
İnce kıydığımız soğanları, 2 çorba kaşığı margarinde pembeleştirelim
Kuşbaşı kesilmiş tavuk etlerini de tencereye ilave edip, 1-2 sefer karıştırdıktan sonra ağzı kapalı olarak pişirmeye başlayalım
Etler suyunu salıp da çekince, 1 tatlı kaşığı biber salçasını ve yeterince baharatını ilave edip, yumuşayıncaya kadar kavuralım
Bezelyeyi ve yeterince suyunu koyup, iyice pişirelim
Pişmesine yakın ince kıyım dereotunu da ilave dip, biraz daha pişirdikten sonra ocaktan indirelim
5-10 dakika demlendirip, sıcak sıcak servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul