Konu
:
Koyun Haşlama Tarifi ( Diyet )
Yalnız Mesajı Göster
Koyun Haşlama Tarifi ( Diyet )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Koyun Haşlama Tarifi ( Diyet )
Koyun Haşlama Tarifi ( Diyet )
200 gr et
1/2
kereviz
1/2
patates
1/2
havuç
1/2
soğan
2 bardak su
Tuz
Etin yağı ve sinirleri çıkarıldıktan sonra kemiği ile beraber bir tencereye konur
İçine 2 bardak su atılır ve az ısılı bir ateşte haşlanır
Sebzeler de ayrıca ayıklanır ve haşlanmış etin bulunduğu tencereye atılır
Ortalama 1 saat kadar tekrar kaynatılır
Et, sebzelerle beraber ve suyu ile servis yapılır
Suyu ayrılıp yalnız sebzeler ve et te verilebilir
Su, lapa ya da çorbada kullanılabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul