Konu
:
Sığır Rostosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sığır Rostosu Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sığır Rostosu Tarifi
Sığır Rostosu Tarifi
Malzemeler:
1 kg
sığır
rostosu
5 dal maydanoz
3 dal
kereviz
250 gr
havuç
250 gr
arpacık
soğan
ı
1,5 çorba kaşığı margarin
3 yaprak defne
3 dal kekik
Tuz
Yapılışı:
Et yıkanarak bir tencereye konulur
Tuzlu suda harlı ateşte kaynatılarak köpüğü alınır ve ateşten alınır
Maydanoz, defne ve kekik ince ince kıyılır
Arpacık
soğan
ı ikiye bölünür
Kereviz ve
havuç
lar küçük küçük dilimlenir
Daha sonra tüm bu malzemeleri baharatı ile birlikte ete ilave edilir
Et iyice pişene kadar kaynatılır
Daha sonra suyu süzdürülerek servis tabağına alını
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul