Yalnız Mesajı Göster

Piti Tarifi Yapılışı Mazemeleri

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piti Tarifi Yapılışı Mazemeleri



Malzemeler

1 su bardağı nohut

500 gram kuşbaşı et

4 adet yufka,

tuz

Yemeğin Hazırlanışı

Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın Ertesi gün orta ateşle haşlayın Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin Bu arada yufkaları ince ince didin

Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin Yufkaları incecik didin Geniş ve derin bir kaba yayın Üzerine etsuyunu gezdirin

Nohut ve etleri de üzerine yayın Dilerseniz tuz serpip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla