Konu
:
Şatobriyan (Fransa)
Yalnız Mesajı Göster
Şatobriyan (Fransa)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şatobriyan (Fransa)
Şatobriyan (Fransa)
CHATEOU BRIEN
Malzemeler:
6 dilim bonfile
250 gr
mantar
6 dilim tost ekmeği
6 dilim cheddar
peynir
i
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı salça
4 adet
domates
2 adet
biber
1 adet
soğan
2 diş
sarımsak
2 çorba kaşığı margarin
Tuz
Kara
biber
Kekik
Zeytinyağı
Yapılışı:
Tost ekmeğini zeytinyağında hafifçe kızartın
Suda salçayı eritip kekiği ilave edin
Fırın tepsisine sosu yayın
Kızarttığınız ekmekleri tepsiye dizin
Etleri de yağda kızartın
Ekmeklerin üzerine yerleştirin
Küçük bir tencereye küp küp doğranmış
domates
ve
biber
i alın
Soğanı ve sarımsağı da yemeklik doğrayıp tencereye ekleyin
Margarini katın
Domatesler iyice eriyene kadar pişirin
Daha sonra bir çorba kaşığı unu ilave edin
iyice karıştırın, ikiye kestiğiniz
mantar
ları, tuz ve kara
biber
i ekleyin
Koyu bir kıvama gelene kadar pişirin
Hazırladığınız bu sosu etlerin üzerine dökün
Üzerlerine
peynir
dilimlerini
koyun
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana dek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul