Konu
:
Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)
Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)
1 adet hindi göğüs (600 grlık)
1 adet limon (dilimlenmiş)
1 dal biberiye
2 çay kaşığı tane karabiber
4 dal rezene
1 çay kaşığı tuz
1
5 ölçek su
Makinenizin iç haznesine hindi göğsü yerleştirin
Üzerini biberiye, tane karabiber ve rezeneyle kaplayın
Son olarak limon dilimleri, tuz ve suyu ilave edip iç hazneyi makinenize yerleştirin
Kapağı saat yönünün tersine çevirerek kapatın
Basınç boşaltım valfını doğru konuma getirin
Baklagil butonuna basın
(Gösterge otomatik olarak hindi göğüs etinin pişme süresini 20 dakikaya ayarlayacaktır
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul