Yalnız Mesajı Göster

Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)



Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)

1 adet hindi göğüs (600 grlık)

1 adet limon (dilimlenmiş)

1 dal biberiye

2 çay kaşığı tane karabiber

4 dal rezene

1 çay kaşığı tuz

15 ölçek su

Makinenizin iç haznesine hindi göğsü yerleştirin

Üzerini biberiye, tane karabiber ve rezeneyle kaplayın

Son olarak limon dilimleri, tuz ve suyu ilave edip iç hazneyi makinenize yerleştirin

Kapağı saat yönünün tersine çevirerek kapatın

Basınç boşaltım valfını doğru konuma getirin

Baklagil butonuna basın (Gösterge otomatik olarak hindi göğüs etinin pişme süresini 20 dakikaya ayarlayacaktır)

Alıntı Yaparak Cevapla