Yalnız Mesajı Göster

Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri



Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
  • 500 gr kuşbaşı et
  • 2 soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • tuz
  • karabiber
Pratik Tas Kebabı Tarifi [*]Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz[*]Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz[*]Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla