Konu
:
Sarma Beyti Kabap Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarma Beyti Kabap Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarma Beyti Kabap Tarifi
Sarma Beyti Kabap Tarifi
250 gr kıyma
1 adet minik
soğan
4-5 dal maydanoz
Kara
biber
, tuz
2 adet lavaş yufkası
Üzeri için:
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı su
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
Kıyma, rende
soğan
, kıyılmış maydanoz, tuz ve kara
biber
yoğrulur
2 parçaya ayrılılır
Her parça a
dana
kebap yapar gibi şişe, 1 karış boyunda geçirilir
Izgarada ya da mangalda pişirilir
Köfte şişten çıkarılır, lavaşa sarılır
Servis tabağına konur, 2 parmak eninde, bıçakla dilimlenir
Diğer tarafta üst malzemesi, sos kabında bir taşım kaynatılır ve kebabın üzerine gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul