Konu
:
Mayonez Soslu Kaparili Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mayonez Soslu Kaparili Et Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mayonez Soslu Kaparili Et Tarifi
Mayonez Soslu Kaparili Et Tarifi
4 kişilik Gerekli malzeme:
400 gr
dana
but
2
havuç
160 gr konserve tonbalığı
Yarım su bardağı mayonez
1 su bardağı
yoğurt
2 çorba kaşığı kapari
2 taze
soğan
2 defneyaprağı
Birkaç salata yaprağı
Tuz
1
Havuçları temizleyip doğrayın
Taze
soğan
ları temizleyip kıyın
Havuç,
soğan
ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin
Orta ateşte su kayna-yıncaya kadar pişirin
Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin
Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın
2
Kapariyi yıkayıp süzün
Tonbalığını iyice süzün
1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta
püre
halinde ezin
3
Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin
Salata yaprakları ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul