Konu
:
Etli Taze Börülce Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Etli Taze Börülce Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Taze Börülce Tarifi
Etli Taze Börülce Tarifi
1 kg börülce
250 gr koyun eti
1 adet domates
2 çorba kaşığı yağ
1 adet soğan
Tuz
YAPILIŞI:
Bir tencereye yağ ile küçük küçük doğranmış soğanları koyun
5 dakika kavurun
Sonra döş tarafından kuşbaşı doğranmış koyun veya kuzu etini ilâve edin ve etler suyunu çekinceye kadar karıştırmak suretiyle kavurun
Tencereyi ateşten indirerek, tencereye küçük küçük doğranmış domatesleri, tuz ve uçları kesilerek ortadan ikiye ayrılmış börülceleri koyun
Kapağını kapatın ve 15-20 dakika pişirin
Börülcelerin renkleri sararınca sıcak su veya et suyu ilâve ederek yeniden kapağı kapatın ve börülceler yumuşayıncaya kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul