Yalnız Mesajı Göster

Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )



Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )

4 kişilik Gerekli malzeme:

4 kestane mantarı
50 gr tereyağı
4 parça biftek
200 gr kültür mantarı
4 dilim kaz ciğeri (veya tavuk ciğeri)
Taze çekilmiş karabiber
Taze adaçayı

1 Tereyağını tavada eritin Biftekleri ekleyip iki taraflı kızartın, pişerken bir tutam tuz serpin Sıcak olarak muhafaza edin
2 Kültür ve kestane mantarlarını temizleyip dilimleyin Kalan tereyağını tavada eritip mantarları soteleyin ve tavadan alın
3 Kaz ciğeri dilimlerini tavada çevirerek pişirin Üzerine taze çekilmiş karabiber serpin Biftekleri servis tabaklarına alıp üzerine kaz ciğeri dilimlerini yerleştirin Yanına 1-2 kaşık mantar ilave edip taze adaçayı yapraklarıyla süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla