Konu
:
Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )
Yalnız Mesajı Göster
Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )
Mantar Soslu Biftek Tarifi ( Fransa )
4 kişilik Gerekli malzeme:
4
kestane
mantar
ı
50 gr tereyağı
4 parça biftek
200 gr kültür
mantar
ı
4 dilim
kaz
ciğer
i (veya
tavuk
ciğer
i)
Taze çekilmiş kara
biber
Taze adaçayı
1
Tereyağını tavada eritin
Biftekleri ekleyip iki taraflı kızartın, pişerken bir tutam tuz serpin
Sıcak olarak muhafaza edin
2
Kültür ve
kestane
mantar
larını temizleyip dilimleyin
Kalan tereyağını tavada eritip
mantar
ları soteleyin ve tavadan alın
3
Kaz
ciğer
i dilimlerini tavada çevirerek pişirin
Üzerine
taze
çekilmiş kara
biber
serpin
Biftekleri servis ta
bakla
rına alıp üzerine
kaz
ciğer
i dilimlerini yerleştirin
Yanına 1-2 kaşık
mantar
ilave edip taze adaçayı yapraklarıyla süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul