Konu
:
Baklava Yufkasında Sebzeli Ve Sakızlı Levrek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Baklava Yufkasında Sebzeli Ve Sakızlı Levrek Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baklava Yufkasında Sebzeli Ve Sakızlı Levrek Tarifi
BAKLAVA YUFKASINDA SEBZELİ VE SAKIZLI LEVREK TARİFİ
Malzemeler
100 gr levrek fileto
1 taze soğan
1 kabak
1 havuç
2 yemek kaşığı zeytinyağı
yarım demet maydanoz
1 damla sakızı
1 yaprak baklava yufkası
tuz
karabiber
50 gr eritilmiş tereyağı
Yapılışı
Rendelenmiş havuç ve kabak, doğranmış taze soğan ve yarım demet maydanoz ile iki yemek kaşığı zeytinyağında kavrulur
Tuz, karabiber ve dövülmüş damla sakız ilave edilerek pişirilip soğutulur
Soğumuş sebze harcı, 100 gr doğranmış levrek fileto ile karıştırılır
Sakızlı ve sebzeli levrek harcı baklava yufkasına sarılıp fırın tepsisine alınır
Üzerine fırça ile erimiş tereyağı sürülüp, 180 derecede 15 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul