Konu
:
Naneli Jöleli Pirzola Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Naneli Jöleli Pirzola Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Naneli Jöleli Pirzola Tarifi
8 adet fileto kuzu pirzolası (kemikli ve yuvarlanmış)
1 adet soğan
1 kaç nane yaprağı
Tuz
Karabiber
1 su bardağı et suyu
Jöle için:
1 su bardağı pirzoladan çıkan et suyu
1 demet taze nane
5 çorba kaşığı sirke
5 çorba kaşığı jelatin
4 çorba kaşığı sıcak su
Süslemek için:
Nane yaprağı
Pirzolaları güveçte kızartın
Soğan nane yaprağı, bahar ve et suyunu katın
Kaynamaya getirin ve kapağını kapatıp fırında 40 dakika pişirin
Pirzolaları ayrı bir yere koyup dolapta soğumaya bırakın
Ya ğını alın
Nane ve sirke ilave edin
Jelatini sıcak suda eritin
Nane sıvısına katıp yuvarlanmış pirzolanın üstüne dökün
Nane yaprakları ile süsleyerek servise hazırlayın
Salata ile veya taze patatesle servis edilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul