Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Papaz Yahnisi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Papaz Yahnisi Tarifi



1 kg tavuk kuşbaşı

25 adet arpacık soğan

1 dolu çorba kaşığı salça

2 adet patates

1 çorba kaşığı sirke

1 çay bardağı sıvıyağ

1 tatlı kaşığı tuz

Kızartma yağı

Tencereye yağ konur, ısınmaya başlayınca arpacık soğanlar ve salça katılır, biraz çevrilir Tavuk eti atılır, kavrulur Bu arada patatesler soyulur ve iri küp şeklinde doğranır ve kızgın yağda kızartılır Kavrulan tavuklu karışıma patates, sirke, tuz ve 1 su bardağı su eklenir Kapak kapatılır yarım saat kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla