Konu
:
Sodalı Hamsi Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sodalı Hamsi Buğulama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sodalı Hamsi Buğulama Tarifi
Sodalı Hamsi Buğulama Tarifi
Yarım kg hamsi
1 şişe maden suyu
1 adet defne yaprağı
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Hamsi yağlanmış tepsiye dizilir
Üzerine yarım daire şeklinde doğranmış soğan, tuz serpilir
Parçalanmış defne yaprağı konur
Yağ gezdirilir
En son maden suyu gezdirilir
Tepsinin ağzı aliminyum folyoyla sıkıca kapatılır
190 derece fırında 35-40 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul