Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Et Kavurma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Et Kavurma Tarifi



Mantarlı Et Kavurma Tarifi

Malzemeler:

300 gram dana kuş başı et
300 gram mantar
1 adet soğan
2 adet çarliston biber
2 adet domates
2 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz karabiber

Hazırlanışı:

Etleri bir tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar kavurun Tereyağı ve piyazlık doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin Mantarları yıkayıp doğrayın Yeşil biberi ince kıyın Mantar ve biberleri katıp mantarlar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin Doğranmış domates, tuz, karabiber ekleyip az su ilavesiyle etler ve mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin Sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla