Konu
:
Mantarlı Et Kavurma Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Et Kavurma Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Et Kavurma Tarifi
Mantarlı Et Kavurma Tarifi
Malzemeler:
300 gram
dana
kuş başı et
300 gram
mantar
1 adet
soğan
2 adet çarliston
biber
2 adet
domates
2 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz kara
biber
Hazırlanışı:
Etleri bir tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar kavurun
Tereyağı ve piyazlık doğranmış
soğan
ı ekleyip kavurmaya devam edin
Mantarları yıkayıp doğrayın
Yeşil
biber
i ince kıyın
Mantar ve
biber
leri katıp
mantar
lar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin
Doğranmış
domates
, tuz, kara
biber
ekleyip az su ilavesiyle etler ve
mantar
lar yumuşayıncaya kadar pişirin
Sıcak olarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul