Konu
:
Etsuşi
Yalnız Mesajı Göster
Etsuşi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etsuşi
Etsuşi
Malzeme:
Dondurucudan çıkarttığımız donmuş löp et,
Sade yada dilediğiniz gibi pilav
Yapılışı:
Löp etten ( çözülmeden kesilecek gibi olunca ) ince ince dilimler kesin
Tavada az zeytinyağı ile kendi suyunu verip çekene kadar kıpkısık ateşte pişirin
Henüz sıcakken uc kısmına pilav yerleştirerek sarın
Kürdanla sağlamlaştırın
Küçük bir rulo halini alacak, servisten önce soğuksa bütün şeklinde tavada ısıtın, servis yeperkende keserek serviz edin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul