Konu
:
Portakallı Pisi Balığı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakallı Pisi Balığı Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Portakallı Pisi Balığı Tarifi
2 portakal
8 parça pisi balığı filetosu
25 gr
tuz ve karabiberli un
50 gr
Teremyağ
Biraz maydanoz
1 çay kaşığı limon suyu
Portakalı soyun enine doğru ince dilimleyin
Biraz su ile birlikte hafifçe ısıtın
Filetoları yıkayıp kurulayın ve una bulayın
Bir tavayı kızdırıp tereyağ koyun, filetoları tava yapın
Balıkları sıcak bir servis tabağına koyun
Portakal dilimleri ile süsleyin
Geri kalan Teremyağını temiz bir kapta kızdırıp limon suyu ve kıyılmış maydanoz ilave edin
Balıkların üstüne döküp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul