Yalnız Mesajı Göster

Portakallı Pisi Balığı Tarifi

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakallı Pisi Balığı Tarifi



2 portakal

8 parça pisi balığı filetosu

25 gr tuz ve karabiberli un

50 gr Teremyağ

Biraz maydanoz

1 çay kaşığı limon suyu

Portakalı soyun enine doğru ince dilimleyin Biraz su ile birlikte hafifçe ısıtın Filetoları yıkayıp kurulayın ve una bulayın Bir tavayı kızdırıp tereyağ koyun, filetoları tava yapın Balıkları sıcak bir servis tabağına koyun Portakal dilimleri ile süsleyin Geri kalan Teremyağını temiz bir kapta kızdırıp limon suyu ve kıyılmış maydanoz ilave edin Balıkların üstüne döküp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla