Konu
:
Patatesli Ve Mantarlı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Patatesli Ve Mantarlı Tavuk
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patatesli Ve Mantarlı Tavuk
Patatesli ve mantarlı tavuk
Malzemeler:
* 600 gr
kuşbaşı tavuk eti
* 1 adet orta boy soğan
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 6 adet orta boy patates
* 12 adet mantar
* 2 adet dolmalık biber
* 1 çorba kaşığı biber salçası
* 1 su bardağı sıcak su
* Tuz
Yapılışı:
Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun
Üzerine tavuk etini ilave edin
5 dakika daha kavurduktan sonra elma dilimi doğranmış patates, dörde bölünmüş mantar ve iri doğranmış dolmalık biberi ilave edin
Birkaç dakika daha kavurup, biber salçasını ekleyin
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte arada sallayarak 5 dakika pişirin
Daha sonra tuz ve suyu ekleyin
Patatesler yumuşayıncaya kadar pişirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul