Konu
:
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifi
Kayısılı Saksı Kebabı Tarifi
Malzemeler:
Yarım kilo
kuzu
kuş başı
250 gram
kayısı
100 gram arpacık
soğan
ı
2-3 diş
sarımsak
Yarım kahve fincanı tereyağı
Yarım su bardağı
süt
1 tatlı kaşığı şeker
1 orta boy
soğan
4 adet
milföy
hamuru
Bir tutam kara
biber
Yeteri kadar tuz
1 adet
yumurta
sarısı
Hazırlanışı:
Et,
süt
, ayıklanmış
sarımsak
ve
soğan
, kara
biber
ve tuzu bir tencereye
koyun
Kapağı kapalı olarak etler yumuşayana kadar pişirin
Kayısı ve şekeri tavada az tereyağında soteleyip etlere arpacık
soğan
larla birlikte ilave edin
Porsiyonlara ayırıp küçük fırın kaplarına
koyun
Üzerlerini
milföy
hamurla kapatıp,
yumurta
sarısı sürün
Fırına verin
15-20 dakika fırınladıktan sonra sıcak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul