Konu
:
Levrek Marine Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Levrek Marine Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Levrek Marine Tarifi
Levrek Marine Tarifi
Malzeme:
1 kg levrek
1 çay kaşığı acı hardal
1 tatlı kaşığı hardal
1 su bardağı elma sirkesi
1 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
yarım yeşil elma
Tuz, karabiber
Levreğin filetosunu çıkartın
Derisini dikkatlice alın
Bol suda temizlenene kadar yıkayın
Levreğin yaka kısmındaki kılçıkları da dikkatlice temizlendikten sonra, ince şeritler halinde dilimleyin
Elma sirkesini derin fakat tabanı düz bir kaba alın
Elmaları ince ince doğrayın ve sirkeye ilave edin
Hardalları da ekleyip karıştırın
Dilim levrekleri kabın içine alın
Zedelemeden sosla harmanlayın
Levrekleri üst üste gelmeyecek şekilde kaba yerleştirin
Üzerini streç filmle sarın
Buzdolabında en az 18 saat marine ettikten sonra soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul