Yalnız Mesajı Göster

Levrek Marine Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Marine Tarifi



Levrek Marine Tarifi

Malzeme:
1 kg levrek
1 çay kaşığı acı hardal
1 tatlı kaşığı hardal
1 su bardağı elma sirkesi
1 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
yarım yeşil elma
Tuz, karabiber

Levreğin filetosunu çıkartın Derisini dikkatlice alın Bol suda temizlenene kadar yıkayın Levreğin yaka kısmındaki kılçıkları da dikkatlice temizlendikten sonra, ince şeritler halinde dilimleyin Elma sirkesini derin fakat tabanı düz bir kaba alın Elmaları ince ince doğrayın ve sirkeye ilave edin Hardalları da ekleyip karıştırın Dilim levrekleri kabın içine alın Zedelemeden sosla harmanlayın Levrekleri üst üste gelmeyecek şekilde kaba yerleştirin Üzerini streç filmle sarın Buzdolabında en az 18 saat marine ettikten sonra soğuk olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla