Konu
:
Kaburga Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaburga Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaburga Kebabı Tarifi
Malzemeler
1 kg kuzu fileto
10 gr tuz
1 tatlı kaşığı salça
4/1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
5 gr karabiber
5 gr kimyon
20 gr acı pul biber
1/2 limon suyu(yarım)
Yapılışı
Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlanır
Soğanlar ince şekilde doğranır (ufak ufak) sarımsaklar dövülüp baharatlar ve salça ile karıştırılıp sıvı yağ ve limon suyu etle birlikte harman edilir, 4 saat dinlendirilir ve ızgarada kömür ateşinde pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul