Konu
:
Kır Tavuğu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kır Tavuğu Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kır Tavuğu Tarifi
Kır Tavuğu Tarifi
MALZEMELER
2 dilim tavuk göğüs eti (biftek şeklinde hazırlanmış)
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 diş sarmısak
2 adet domates
2 adet yeşil biber
1 çorba kaşığı un
Tuz
karabiberKekik
Maydanoz
Bir tavaya iki kaşık yağ ile küçük küçük doğradığınız sarımsaklarıkoyup, kavurun ve sarımsakları çıkartın
Daha sonra una buladığınız tavuktarı bu yağda kızartın ve tavadan alın
Domates ve yeşil biberleri küçük küçük doğrayın
Tavukları kızarttığınız yağa domatesleri,biberleri,sarımsağı, kekiği,
karabiberi ve tuzu ekleyip, karıştırın ve 5 dakika daha pişirin
Tavukları da bu sosa ekleyip, 5 dakika daha pişirin
Tavukları servis tabağına alın ve kıydığınız maydanozu serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul