Konu
:
Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi
Enginarlı Tavuk Göğsü
4 adet tavuk göğüs eti
2 adet soğan
6 adet enginar
2 adet domates
2 adet havuç
Yarım bardak ayçiçek yağı
Bir kaşık un
1 limon
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Tavukların kemiklerini ayırıp kuşbaşı doğrayın ve yağda kavurun
Tavuğu bir kaba alın
Enginarları soyun
Soyduğunuzu limonlu unlu soğuk suya koyun; yoksa kararır
Soyulan enginarı dörde, beşe bölün
Tekrar unlu kendi suyunda pişirin ve tavukların üstüne döşeyin
Havuçları da pişirin ve karıştırın
Domatesi soyup üzerlerine doğrayın ve fırına verin
20 dakika fırında pissin
Çıkarıp sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul