Yalnız Mesajı Göster

Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi



Enginarlı Tavuk Göğsü

4 adet tavuk göğüs eti
2 adet soğan
6 adet enginar
2 adet domates
2 adet havuç
Yarım bardak ayçiçek yağı
Bir kaşık un
1 limon
Tuz
Karabiber
Maydanoz

Tavukların kemiklerini ayırıp kuşbaşı doğrayın ve yağda kavurun Tavuğu bir kaba alın Enginarları soyun Soyduğunuzu limonlu unlu soğuk suya koyun; yoksa kararır Soyulan enginarı dörde, beşe bölün Tekrar unlu kendi suyunda pişirin ve tavukların üstüne döşeyin Havuçları da pişirin ve karıştırın Domatesi soyup üzerlerine doğrayın ve fırına verin 20 dakika fırında pissin Çıkarıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla