Yalnız Mesajı Göster

Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi



1 adet küp doğranmış tavuk göğsü

1 adet sivri biber

1 adet domates

1 adet haşlanmış enginar

Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

1 çorba kaşığı Teremyağ

Teremyağını tavada eritin Piliç etini Teremyağnda arasıra çevirerek sote edin Biber ve soğanı yemeklik doğrayıp, tavaya ekleyin Domatesi küp biçiminde doğrayın Hepsini birlikte birkaç dakika daha kavurun Haşlanmış enginarı servis tabağına alın Üzerine eti yerleştirin Rendelenmiş kaşar peynirini serpip fırın ızgarasında eritin Soğutmadan hemen servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla