Konu
:
Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Tavuk Göğsü Tarifi
1 adet küp doğranmış tavuk göğsü
1 adet sivri biber
1 adet domates
1 adet haşlanmış enginar
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çorba kaşığı Teremyağ
Teremyağını tavada eritin
Piliç etini Teremyağnda arasıra çevirerek sote edin
Biber ve soğanı yemeklik doğrayıp, tavaya ekleyin
Domatesi küp biçiminde doğrayın
Hepsini birlikte birkaç dakika daha kavurun
Haşlanmış enginarı servis tabağına alın
Üzerine eti yerleştirin
Rendelenmiş kaşar peynirini serpip fırın ızgarasında eritin
Soğutmadan hemen servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul