Konu
:
Tavuk Sarması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Sarması Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Sarması Tarifi
Tavuk Sarması Tarifi
6 kişilik
200 gram tavuk göğsü
200 gram havuç
200 gram kabak
100 gram yeşil zeytin
200 gram mantar
100 gram maydanoz
6 adet yumurta
250 gram tereyağı
50 gram kekik
1 tatlı kaşığı tuz
10 gram karabiber
1 diş sarımsak
Havucu, kabağı, mantarı, soğanı, maydanozu küçük küçük doğrayın, yeşil zeytini çekirdeklerini çıkarıp malzemeye ekleyin
Karışımı bir tavada kavurun
Tavuk göğsünü kemiklerinden ayırın
Bütün malzemeleri, içini açtığınız tavukların içine yerleştirin
Tuz ve biberi ilave edip tavuğun açılan kısmını kapatın
Tavaya 25-30 gram kadar yağ koyarak hafif ateşte kızartın
Yumurtaları ayrı bir kapta kırın ve çırpın
Yumurtaları omlet biçiminde ince olarak pişirin
Tavuğu, servis tabağına yerleştirdiğiniz yumurtanın üstüne yerleştirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul