Konu
:
Bandırma Piliç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bandırma Piliç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bandırma Piliç Tarifi
Bandırma Piliç Tarifi
Malzemeler:
1 adet
tavuk
4 adet yufka
150 gr
tereyağı
100 gr
ceviz
Tuz
Kara
biber
Yapılışı:
Tavuk, suda tuz ve kara
biber
ile haşlanır
Soğuması için
tavuk
sudan çıkarılır
Bu arada yufkalar 20 cm şeritler halinde kesilerek yağsız teflon tavada ısıtılır ve rulo halinde dolanarak
tavuk
suyunda 30 sn pişirilir
Daha sonra eritilmiş tereyağına her iki tarafı bandırılıp bir kaba dizilir
Pişirilmiş yufkaların üstüne parçalanmış
tavuk
etleri ve
ceviz
serpilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul