Konu
:
Bandırma Piliç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bandırma Piliç Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Bandırma Piliç Tarifi
4 adet ev yufkası
2 adet tavuk göğsü
1 kase tavuk suyu
1 çay bardağı ceviz
Tavuk etini haşlayıp suyunu ayırın
Tavuk etlerini ufak parçalara ayırın
Yufkaları sekiz parçaya kesin
Uzun kenarlarına tavuk etinden yerleştirip sigara böreği gibi sarın
Malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün
Teremyağını eritin
Tavuk suyunu kaynatın
Yufkaları tavuk suyuna batırıp birbirinin üzerine gelecek şekilde servis tabaklarına dizin
Üzerlerine Teremyağ gezdirip dövülmüş ceviz içi serpin
İkinci sırayı da aynı şekilde hazırlayın
En üste gelen yufkaları taç şeklinde yerleştirip haşlama suyundan 1 kepçe gezdirin
Kalan tavuk etlerini üzerlerine yerleştirin
Ceviz içi serpip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul