Konu
:
Taratorlu Levrek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Taratorlu Levrek Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taratorlu Levrek Tarifi
Taratorlu Levrek Tarifi
Cevizin iç kabuklarını soyarak havanda dövmelidir
Tamamiyle ezildikten sonra, bayat iç francalayı bir kâsede ıslatıp, ezilmiş taze cevizle karıştırmalı, ayrıca hazırlanmış limon suyunu da bunun içine katmalı, biraz da tuz ilâve ederek, hepsini iyice dövmeli ve koyu mayi haline geldikten sonra, zeytinyağını üzerine döküp karıştırılmalıdır
Levrek haşlandıktan ve ayıklandıktan sonra, yalnız beyaz et kısımları tabağa konup üzerine hazırlanmış taratoru dökülerek servise sunulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul