Konu
:
Kebap Yapımının İncelikleri Anlatımı
Yalnız Mesajı Göster
Kebap Yapımının İncelikleri Anlatımı
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kebap Yapımının İncelikleri Anlatımı
Kebap Yapımının incelikleri
Kebap yaparken dikkat edilecek birkaç nokta var
Kebabın lezzeti, önce etin seçimi ve terbiye edilişi ile başlar
Terbiye etmek için eti akşamdan soğan ve limon suyu karışımında bekletmeyi unutmayın
Damak zevkinize göre, soğan ve limon suyu dışında salça, zeytinyağı, kırmızı biber, karabiber, dövülmüş sarmısak, çeşitli baharat karışımıyla da terbiye yapabilirsiniz
Aman unutmayın
Eti ateşin üzerine koymadan önce oda hararetine getirin
Buzdolabından çıkar çıkmaz sakın kullanmayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul