Konu
:
Acı Soslu Hindi Budu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Acı Soslu Hindi Budu Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acı Soslu Hindi Budu Tarifi
Acı Soslu Hindi Budu Tarifi
4 hindi budu (haşlanmış)
4 tatlı kaşığı hardal
1 çorba kaşığı domates salçası
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı pul kırmızı biber
2 çorba kaşığı tereyağ (eritilmiş)
Hardal, salça, karabiber, tuz ve pul kırmızı biberi yayvan bir tabakta karıştırınız
Küçük, keskin bir bıçakla butların iki yanlarını düzgünleştirip, bir fırça ile erimiş yağı üstlerine sürünüz
Butları hardal karışımına yatırıp, arasıra döndürerek 30 dakika bekletiniz
Önce ızgaranızı orta sıcaklıkta kızdırınız
Butları marinaddan alıp ızgara tepsisine yerleştirerek 10 dakika, her yanları gevrek ve nar gibi olana kadar pişiriniz
Izgaradan alıp servis ediniz
Not: Acı soslu hindi budu için göğüs yada kanatlar da kullanılabilir
Acı soslu hindi budunu, domates salatası ile servis edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul