Konu
:
Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi
Biber Turşulu Ve Arpacık Soğanlı Kılıç Yahni Tarifi
600 g kılıç balığı
50 g biber turşusu
50 g arpacık soğanı
1 defneyaprağı
50 g kalamata zeytin
çeyrek demet maydanoz
tuz
karabiber
1 su bardağı balık suyu
10 çeri domates
yarım fincan zeytinyağı
Kılıç balıklarını bir santimetre kalınlığında halkalar halinde kesin
Tuz ve biber atalım
Zeytinyağında arpacık soğanı iki-üç dakika
soteleyin
Biber turşusu, çekirdeği alınmış kalamata zeytin ve ikiye kesilmiş çeri domatesleri katarak sotelemeye iki-üç dakika daha devam edin
Balık suyuna defne yaprağı koyarak pişirin
Balıkları ve maydanoz yapraklarını ilave edip, kapağı kapalı olarak beş dakika pişirin
Sıcak servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul