Konu
:
Kiymali Karnabahar Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kiymali Karnabahar Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kiymali Karnabahar Tarifi
KIYMALI KARNABAHAR TARİFİ
Malzemeler:
1 Karnabahar, orta büyüklükte
Yarım limon suyu
250 gr
kıyma
3 Çorba kaşığı sadeyağı
1 Soğan rendesi
tuz, biber
1 Çorba kaşığı domates salçası
Yapılışı:
Karnabahar bütün olarak tuzlu ve limonlu suda haşlanır, suyu süzülür, parçalara ayrılır, bir küçük tepsiye dizilir
Soğan yağda hafif kavrulur
Kıyma, tuz, biber ilâve edilir ve suda eritilmiş domates salçası ile biraz pişirilir Karnabaharın üzerine dökülür, hafif ateşte 20 dakika daha bırakılır
Sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul