Konu
:
Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi
Nar Taneli Ve Lorlu Kılıç Balığı Salamurası Tarifi
100 g kılıç balığı
20 g lor
1 yemek kaşığı nar suyu ve nar taneleri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yeşil soğanın yaprakları
tuz
karabiber
100 g kılıç balığını altına ve üstüne streç film koyarak ve bonfile demiri ile döverek iki, üç milimetre olana dek inceltin
Servis tabağına alın
Tuz, biber, nar taneleri ve loru üzerine serpiştirin
Nar suyu ve zeytinyağını üzerine dökün
İnce kıyılmış taze soğan yaprakları ile soğuk servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul