Konu
:
Cevizli Tavuk Göğsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Cevizli Tavuk Göğsü Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cevizli Tavuk Göğsü Tarifi
Cevizli Tavuk Göğsü
4 tavuk göğüs eti
2 adet domates
2 adet sivri biber
150 gram ceviz içi
5 adet salatalık turşusu
Tuz
Az karabiber
1 bardak yoğurt
Yarım bardak ayçiçek yağı
2 kaşık un
Yarım kaşık salça
100 gram rendelenmiş kaşar
Tavukların kemiklerini ayırıp kuşbaşı doğradıktan sonra yağda kavurun
Soğanları da doğrayıp beraber 10 dakika daha kavurun
Domatesi, biberi, biraz tuz koyun ve 10 dakika daha kavurun
Salatalık turşusunu da doğrayıp içine katıp karıştırın
Hepsini bir tepsiye serin
Başka bir kapta yoğurt, un, az tuz ve salçayı iyice karıştırın
Çekilmiş ceviz içini de ilave ettikten sonra tavukların üstüne serin
En üstüne de kaşarı rendeleyip fırına verin
Üzeri hafif kızarınca çıkarın
Yanında güzel bir kayısı hoşafıyla ve sade pilavla yiyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul