Yalnız Mesajı Göster

Patlıcanlı Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcanlı Tavuk Göğsü Tarifi



Patlıcanlı Tavuk Göğsü

4 adet tavuk göğüs eti
2 adet soğan
4 adet patlıcan
2 adet domates
2 adet sivri biber
4 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Yarım bardak ayçiçek yağı

Tavukların kemiklerini ayırın İri olarak bir tepsiye dizin Patlıcanları soyup uzunlamasına dilim yaparak doğrayın Domatesleri soyup doğrayın Soğanı ve biberi de doğrayıp domatese katın Tuzunu, biberini de koyun ve karıştırın Sarmısağı da ezip katın Patlıcanlarla beraber bütün hepsini yağla birlikte tavuğun üstüne yayın Ağzını alüminyum kâğıtla kapatıp fırına verin 45 dakikada hazırdır Güzel bir yeşil salatayla yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla