Yalnız Mesajı Göster

Fasulyeli Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulyeli Tavuk Göğsü Tarifi



Fasulyeli Tavuk Göğsü

4 adet tavuğun göğüs eti
2 adet soğan
2 adet domates
4 diş sarmısak
500 gram taze fasulye (körpe olsun)
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Maydanoz veya dereotu

Tavukların kemiklerini çıkarın Az yağ ve tuzla karıştırın Teflon tavada pişirin ve bir tepsiye alın Fasulyeleri yıkadıktan sonra ince uzun dilimleyin ve az yağ ve tuzla karıştırın Aynı tavada çevire çevire pişirin (Biraz yeşil kalsın, çok pişirmeyin) Olan fasulyeleri tavukların üzerine serin Domatesi soyun, sarmısağı ezin Tuzunu, karabiberini koyup yağda bir taşım kaynatıp tavuğun üzerinde gezdirin Yemeğiniz hazırdır Pilavın yanında servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla