Konu
:
Fasulyeli Tavuk Göğsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fasulyeli Tavuk Göğsü Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulyeli Tavuk Göğsü Tarifi
Fasulyeli Tavuk Göğsü
4 adet tavuğun göğüs eti
2 adet soğan
2 adet domates
4 diş sarmısak
500 gram taze fasulye (körpe olsun)
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Maydanoz veya dereotu
Tavukların kemiklerini çıkarın
Az yağ ve tuzla karıştırın
Teflon tavada pişirin ve bir tepsiye alın
Fasulyeleri yıkadıktan sonra ince uzun dilimleyin ve az yağ ve tuzla karıştırın
Aynı tavada çevire çevire pişirin
(Biraz yeşil kalsın, çok pişirmeyin
) Olan fasulyeleri tavukların üzerine serin
Domatesi soyun, sarmısağı ezin
Tuzunu, karabiberini koyup yağda bir taşım kaynatıp tavuğun üzerinde gezdirin
Yemeğiniz hazırdır
Pilavın yanında servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul