Konu
:
Biberli Mantarlı Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Biberli Mantarlı Bonfile
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberli Mantarlı Bonfile
Biberli Mantarlı Bonfile
Malzeme
- 500 g bonfile
- 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour
- 1 adet kuru
soğan
- 10 adet
mantar
- 1 adet
havuç
- 2 diş
sarımsak
- 3 yemek kaşığı Sana crème
biber
li
peynir
li sandviç sürme
- 1 su bardağı et suyu
- 1 tatlı kaşığı Kekik
- Tuz
Hazırlanışı
1
Bonfileri dilimledikten sonra hafifçe dövün
2
Mantarların saplarını çıkarıp dörde bölün
Kuru
soğan
ı yemeklik doğrayın
3
Sarımsakları ayıklayıp kıyın
4
Havucun kabuğunu
kaz
ıyıp rendenin geniş tarafı ile rendeleyin
5
Y
ayva
n bir tencerede Sana Crème Bonjour kızdırıp içine bonfileleri ilave edip etlere renk verdirin
6
Renk verdirdiğiniz etleri ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın
7
Aynı tencereye yemeklik doğradığınız kuru
soğan
ı ilave edip
soğan
lar pembeleşinceye kadar kavurun
8
Soğanlar pembeleşince içine doğranmış
mantar
ları ve kıyılmış
sarımsak
ları ilave edip
mantar
lar suyunu çekinceye kadar sote etmeye devam edin
Mantarlar suyunu çekince içine 3 yemek kaşığı Sana crème
biber
li
peynir
li sandviç sürmeyi koyup iyice karıştırın
9
Daha sonra içine kekiği, tuzu ve et suyunu ilave edip kısık ateşte bir taşım kaynatın
10
Hazırladığınız sosu tepsideki bonfilelerin üzerine gezdirip daha önceden 185 derecede ısıttığınız fırında etler yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak
servis
edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul