Konu
:
Çökertme Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çökertme Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Çökertme Kebabı Tarifi
Çökertme Kebabı Tarifi
1 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet çarliston biber
1 adet kırmızıbiber
200 gr bonfile
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet patates
1 adet domates
Kekik, tuz, karabiber
Patatesi kibrit çöpü inceliğinde doğrayıp yıkayın
Kurulayıp kızgın yağda kızartın
Bir tavada iri doğranmış kırmızı ve çarliston biberi beş dakika kavurun
Verev şeklinde çok ince doğranmış etleri içine ekleyip etler pişinceye kadar karıştırarak kavurun
En son domatesi, biberi, tuz ve kekiği ekleyip ocaktan alın
Servis tabağına önce sarımsaklı yoğurt, üzerine kızarmış patates, en üste etleri koyun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul